Oftast, i mitt vanliga liv, är jag en helt vanlig anonym människa. Må hända att jag bloggar och lägger ut en hel del personliga saker här på min blogg, men det är verkligen inget som påverkar mig på något sätt i vardagen. Sällan någon brukar kommentera mina skriverier då vi möts på gatan.

Förutom den senaste veckan ungefär. Det är så många människor, som kommer fram till mig nu. Berättar att de läser mig blogg, och önskar mig lycka till. Och jag kan tycka att det är väldigt fint på något sätt. Att ge en stund av sin dag för att peppa mig en liten aning. Och på samma gång får jag ansikten på en del av er som går in här och läser mina tankar. Så tack till er, för att ni ger er till känna. Och inte bara ni okända. Även vänner och familj hör av sig och undrar om jag ligger och föder så fort jag inte varit online på en halv dag, eller missat att gilla nån instagrambild, hehe. Omtanken är stor när dagen D närmar sig.

Annars är det väl inte så mycket nytt under solen. Igår kändes det som om jag antagligen skulle vara första kvinnan i världen som INTE skulle föda det barn hon bär på. Jag till och med googlade hur lång den längsta graviditeten varat. Sen på kvällen fick jag lite äta upp vad jag sagt då jag låg med nån molande värk mitt i ryggen och nere i magen. Så kanske, kanske kommer det en bebis ändå. Idag har jag varit på ett rådgivningsbesök som jag hoppas ska vara mitt sista, och där kunde konstateras att magen sjunkit ner. Så vi ska se. Beräknade dagen är på fredag, och jag tror nog fortsättningsvis att jag går några dagar över. Samtidigt som jag innerligt hoppas att det inte blir två veckor och att jag ska slippa undan en igångsättning på konstgjord väg. Oavsett är det nära nu.