Samarbete med Aveo

Innan jag åker in och föder, har stora förhoppningar om att få snusa bebbe i helgen, så ska jag tipsa er om en riktigt bra sak. Aveo och Boråstapeter erbjuder  nu alla kunder i ett exklusivt samarbete Boråstapeter till -20% i webbshoppen. Klicka in er här och kika på utbudet. Kampanjen pågår till 12.11 , så ni har några dagar på er att mäta och fundera innan ni slår till.

Som ni minns tapetserade vi sovrummet med tapeten Alicia. Och jag är så himla nöjd. Den finns annars i flera andra charmiga färger också, om man inte gillar det mörka. Och nu vore det ju guldläge för oss att hitta en matchande tapet till rummet bredvid. Kanske jag kan kika på tapeter mellan värkarna, hehe.

ny_DSC_9193

Min mamma och pappa håller på och river tapeter i sin hall, de ska tapetsera med snygga Tulippa. (klick) Det är en annan av mina favoriter av Boråstapeterna. Det kommer bli galet snyggt har jag på känn. Ska visa er sen då de är klara.

Men nu ska jag resa mig upp från datorn. Springa hundra varv i trapporna, studsa lite på min pilatesboll och dricka starkt hallonbladste. Sen sova några goda timmar nattsömn i sängen på bilden. Så kanske jag hör till den skrala skaran som föder barn på den beräknade dagen. Imorgon gäller det. Hoppas jag.