Torsdag är vår städdag. Men idag böt vi ut städandet mot lite roligare aktiviteter. Sedan flera veckor tillbaka, har vi haft en utflyktsdag inbokad, jag, Titti och barnen. Fatta det sinnessjuka i att behöva BOKA in en dag att umgås, flera veckor i förväg, fast vi bor några hundra meter från varandra och båda är mammalediga. Men nu var det inte det sinnessjuka tempot i dagens värld jag skulle skriva om, utan snarare det faktum att vi faktiskt kom oss iväg. Två vuxna och tre barn och en rolig dag på stan, för alla inblandade.

Vi strosade runt i affärer, shoppade både kläder, presenter och sådant vi kommer behöva med en nyfödd bebbe in the house. Vi åt god mat, drack kaffe och åt chokladbollar. Chokladbollen man får på stadsresan är nästan höjdpunkten på dagen om ni skulle fråga Molly. Men inte bara då gillade hon läget, utan hon är faktiskt på riktigt helt förtjust i att gå på stan och titta på människor och saker. Måste säga att alla uppförde sig exemplariskt. Inga tårar, varken från mödrar eller barn. Barnen stojade, busade och skrattade så de nästan kiknade mellan varven. Och morsorna kunde njuta av vuxensällskap och sätta sprätt på lite slantar.

En bra dag. Imorgon städar vi. Kanske.