Okategoriserade

Sockstickeriet

Hösten har anlänt med regn och rusk och förrådet med stickat behöver uppdateras. Jag har fortsatt mitt projekt med att sticka sockor av restgarn jag har hemma i skåpet, och senast av stickorna är varsit par sockor till stora flickorna. Högtidligt inpaketerade dessutom, då vi hade kalas för dem i helgen. Det är redan länge sen de båda fyllde år, men av olika orsaker hann det bli höst innan vi fick ihop ett kalas.
basmönster_sockor

basmönster_sockor_

Mönstret jag har använt mig av är mitt eget recept på de bästa sockorna, här hittar ni det. Sen kom jag på ett lite roligt sätt att byta färg, och låta de två färgerna gå in i varandra under några varv. Effektfullt och roligt, utan att vara det minsta krångligt.

Nu ska jag göra klart en tröja till mig själv, innan jag fortsätter med flera par sockor.

3 Comments