Okategoriserade

Skitdagar på rad

Ohälsa, ekonomiska bekymmer och papperskrig med olika instanser. Det är tre saker som står ganska högt på min saker-jag-hatar-lista. Senaste veckan har varit en kombination av dessa tre, plus maximal sömnbrist och jag känner mig så dränerad på energi så jag inte har någon aning om hur jag ska ta mig upp igen. Jag känner att hela jag borde få fokusera på positiva tankar för tillfället. Men istället seriejävlas allt maximalt.

En riktig seg förkylning slog till här i stugan, då Molly blev krasslig, och vi vakade några nätter med henne. Sen blev så klart jag lika krasslig och ännu värre. Flunsa och feber och sömnbrist och trötthet och andra graviditetskrämpor är inget att leka med. Plus det dåliga samvetet över att jag inte orkar med den energiska fyraåringen som jag känner att jag borde.

Sen toppar vi det hela med ett pappersifyllande av sällan skådat mått. Jag tänker inte gå in på detaljer, men de papper och blanketter jag och min man fyllt i och skickat in till olika instanser de senaste månaderna kan jag inte ens räkna. Och nu är hela tre ärenden beroende av ett intyg som verkar vara omöjligt att få någon klarhet i. Skulle jag bara kunna skulle jag helt enkelt inte lägga min energi på det, utan tänka att de bäst de vill får reda upp sina misstag. Men i den bittra slutändan är det jag och min privata ekonomi som står drabbade. Och troligtvis blir det en massa nya blanketter och ändringar som ska skickas in till olika instanser sen.

Och just den grejen är det bara ett av alla de olika ärenden vi har på våra axlar för tillfället. Vi kunde anställa en sekreterare, som skulle ha heltidsarbete med våra papper och ärenden.

Så att sådant tar upp all min tid och ork för tillfället. Man borde ju försöka att inte gräva ner sig totalt. En flunsa blir man ju frisk från, och resten reder väl upp sig nån gång. Imorgon tänker jag hur som helst vara frisk som en nötkärna, för då ska vi ha kalas och fira sommarens tre födelsedagsbarn. Kanske det blir vändpunkten.


One Comment

  • Livingwithmycamera

    Trötthet gör alla andra bördor tyngre att bära. Toleranströskeln blir så låg så låg. Kämpa vännen, imorgon är en ny dag och trots allt så har vi ju alla det ganska bra här i livet <3