Okategoriserade

Mrs Mighetto

I samarbete med Aveo

Lite förlamad på alla vis, som jag är för tillfället, inte minst på det kreativa planet, så uppskattar jag så innerligt när någon serverar mig pinfärska nyheter. Som Aveo-kvinnorna, som hela tiden snappar upp nyheter och förnyar sitt sortiment. Senast ut är urtjusiga posters från Mrs Mighetto, med pressbilder som jag kunde sitta och beundra hur länge som helst.

Jag måste säga, att det kliar lite i fingrarna att dra igång ett-rum-till-Molly-projektet. Men jag måste väl ha is i magen. Byggkaos och bebis känns mindre lockande. Tillsvidare tänkte jag hänga någon av printsen brevis Mollys säng, i hennes egen hörna i vårt sovrum. Men först bestämma mig för vilken eller vilka jag ska välja. Printsen säljs endast i begränsad upplaga. När de är slut, är de slut för alltid.

Mrs_mighettomrs_mighetto_6mrs_mighetto_7mrs_mighetto_4mrs_mighetto_3mrs_mighetto_8

Perfekt i barnrummet. Till egna barn, som present eller till julklapp. Ni hittar hela senaste kollektionen i Aveos webshop, HÄR.

6 Comments