Okategoriserade

Jag glömde det värsta

När jag skrev om hösten igår, glömde jag ju helt bort att nämna en av de allra värsta sakerna med hösten. Värre än mörkret till och med. Och det är ju alla sjukor som kommer som ett brev på posten. Igår vaknade Molly med halsont. Sen fortsatte det med huvudvärk och ont i öronen och snuva och hela baletten, tills vi inatt kom upp i en kroppstemperatur på över 38 grader.

Vi dricker varm svartvinbärssaft. Äter starka pastiller. Snyter nosen så den blir röd och hoppas det snart ska gå över. Att ingen av oss sovit mera än en timme i sträck i natt gör ju sitt till för humöret. Så idag blir det inte mycket gjort. Vi ska ligga på soffan och gnälla i kör. Äta micropizza till lunch och chips till middag. Som ett hån lyser solen in genom fönstren och vi drar ner rullgardinerna och känner oss bittra över att gå miste om dagens kalas. 

One Comment