Okategoriserade

Sticka smått och blått

Klart Mini ska matcha storasyster. Senaste på stickorna är en saffranscardigan till bebben. Så smått så smått, och så roligt att sticka. Det går ju så snabbt, och jag kan inget annat än sitta och småle då jag tänker på att den som bökar inne i magen sen ska använda den här på utsidan. Här bland oss. Här tillsammans med sin storasyster. 

Den minsta stickade tröjan jag gjorde till Molly var så stor till en början att vi fick vika upp halva ärmarna för att den skulle passa. Och då var hon ändå 4,2 kg när hon föddes. Så nu stickar jag minsta möjliga, och hoppas att det blir perfekt. 

Hade ju tänkte sticka dessa i rött och vitt till barnen nu till julen, och kanske jag ännu gör det. För nu har jag en början. Nu ska här stickas smått.

Mönstret heter alltså ”saffrancardigan”, och hittas på ravelry. Finns i storlekar från 50-160 tror jag det var. Jag stickar den i mjuka garnet Drops Merino Extra Fine, blir perfekt!

3 Comments