Okategoriserade

Nio år igår

Igår firade jag och min man nio år som äkta makar. En speciell dag, även om vi just igår inte firade så speciellt mycket. Det var full rulle hela dagen och vi sågs knappt. Men så är det ju inte heller den där ena dagen som betyder allt, utan det är alla dagar. Och det där livet vi skapat tillsammans, som så ofta betyder just full rulle.

Nio år är en lång tid. Men det har inte varit nio långa år. Jag satt och tänkte i går, på hur lätt det är, när det är rätt. Jag säger inte att vi har levt ett bekymmerslöst liv ihop. Men bekymren är så mycket lättare att tackla när man gör det tillsammans.

I nio år, och även innan dess har vi jobbat hårt tillsammans på att göra allt så bra som möjligt för familjen A. Och i dag känns det lite som om vi kan luta oss tillbaka och skörda frukten. Absolut inte ta varandra föregivet, men njuta av allt vi skapat tillsammans. Barn, familj, hem, hus, trygghet och magi.