Gissa om jag blev paff igår, när jag stegade in i min egen babyshower. Mina fina vänner hade ordnat tidernas överraskning. Och istället för en kaffekopp hos en av mina vänner, hade alla vänner samlats, och ställt till med världens fest, med undantag från några som inte kunde närvara. Så överväldigande så orden tog slut och tårarna började trilla.

Jag har aldrig tidigare varit på en babyshower. Det är inget vi haft som tradition bland mina vänner. På så sätt heller ingenting jag på något sätt kunde tro eller ana eller i min vildaste fantasi gissa att de skulle ställa till med. Men alla ingredienser man kan tänkas önska för en lyckad babyshower fanns med. Kärlek, vänner, småbarn, mina tonårsbarn, kramar, skratt, tårar, blöjtårta, godsaker, preggo-tårta. Och allt så vackert fixat så man kunde böla hela kvällen bara av den ansträngning och den tid alla lagt ner på att fira mig och babybulan.

Sen åt vi godsaker så det stod ut genom öronen. Vännerna gissade BF och gav namnförslag. Vi pratade och umgicks och närde våra själar med dyrbar kvalitetstid. Våra barn lekte och härjade och jag kan inte annat än känna så stor tacksamhet. Tänk att ha så fina typer i sitt liv. Tänk att vi alla redan har barn som leker tillsammans. Tänk att en liten en ligger i min mage och snart ska få bli en del av detta gäng. Himmel. Min gravidhjärna i kombination med hormonerna får knappt formulerat i ord allt jag känner. But it was good. All is good. Livet, vänner, kärleken, allt. Tack.