Okategoriserade

En av sommarens bästa.

Cirkus, sommar, en förväntansfull fyraåring och en nästan lika förväntansfull mamma. Att gå på cirkus första gången då man är fyra år visade sig vara ett riktigt bra drag.

Med sina silverbyxor och sin nya rosa tröja skuttade hon fram till cirkusen. Redan när vi närmade oss cirkustältet var hon full av beundran. ”Wow, se mamma. Woooow, WOOOOW, seeeee”. Sen handlade vi popcorn och gjorde sockervaddsdebut. Sockervadden fick tummen ner, Molly spottade och fräste av det vita, spunna sockret. Men resten av upplevelsen blev toppen. Molly orkade bra med programmet, och ögonen tindrade ikapp med strålkastarna. Bäst gillade hon ”de där flickorna med gröna dräkter som kunde gå i spagat och han som gungade högt upp i taket”. Jag tyckte också att föreställningen var väldigt proffsig, men allra roligast för mig var så klart att se hur Molly njöt av showen.


För en av sommarens absoluta höjdpunkter krävdes varken speciellt mycket tid eller ansträngning. Sådant uppskattas extra mycket av den gravida modern.