Igår fick vi glädjen att vara med när två fina människor sa ja till varandra och kärleken. Brudparet, festen, festplatsen och festfolket var underbara rakt igenom. Att regnet öste ner mellan varven spelade absolut ingen roll. Kvällen var perfekt.

DSC_8686

Vi festade till midnatt och jag riktigt njöt av att vara i ”så bra form” att jag orkade hela kvällen. Fantastisk god mat, barn som lekte, klingande skratt, en ”brudvals” det svängde om, och några danser tillsammans med min egen fina man. Frid och fröjd och glada miner.

Tills jag vaknade i morse med   kramp i vaden, så stark så jag tänkte att jag svimmar. Högklackat, 10 kg plus, väldigt framtung och fest till midnatt, är kanske trots allt inte helt optimal kombination.

Så idag har vi inte gjort något alls, när vi väl kom oss ut sängen. Vi har legat på soffan, tittat på bilder från gårdagen, ätit mat och vilat igen. Till och med dottern Molly, jag-sover-aldrig-dagssömn, somnade på soffan och sov över en timme. Vet inte när det senaste skulle ha hänt. Det tar på krafterna med en helkväll. Men det var det minsann värt.