I samarbete med Aveo

I flera veckor nu har jag haft nya tapeter till sovrummet här hemma. Men ni vet hur det kan bli ibland, när minsta lilla projekt känns oövervinneligt. När man knappt orkar lägga sin mattallrik i diskmaskinen, känns det lite som att bestiga Mount Everest när man tänker på att tapetsera sovrummet. Samtidigt som jag vetat att vi måste möblera om i sovrummet innan bebisens ankomst. Annars får vi inte plats. Och börjar man böka omkring med möblerna kan man lika gärna tapetsera samtidigt. Så vi tog tjuren vid hornen, kallade in bästa talkogänget, tapetserade och möblerade om under några intensiva timmar igår.

ny_DSC_9140

Att det skulle bli bra med de nya tapeterna visste jag ju. För de är skitsnygga. Men att allt skulle klicka så här bra, var nästan för bra för att vara sant. Hela sovrummet känns nytt. Det känns luftigt, rent, stort och fräscht. Tidigare var Mollys säng placerad riktigt bredvid min, och vi låg som packade sillar allihopa. Nu fick hon ett litet hörn i sovrummet till sitt eget. Välkomna, stig på.

ny_DSC_9143

ny_DSC_9193

ny_DSC_9166

ny_DSC_9224

ny_DSC_9155

ny_DSC_9202

Minns ni hur det såg ut tidigare? Då stod vår sänggavel mot stockväggen där Molly nu fått sitt hörn. Och Mollys säng bredvid. Där vår säng står nu, stod en svart byrå. Så. Mycket. Bättre. Nu.

Sen återstår en del jobb. Andra sidan av rummet är en total katastrof för tillfället. Och Mollys säng borde eventuellt målas. Och, och, och.. Men vi börjar så här. Nu finns rum för en spjälsäng. Och nu får vi vila ögonen på den vackraste av tapeter.

Och. På tal om tapeter, så har Aveo ännu i två dagar,  -20 % på hela sortimentet av tapeter. Koden ni anger i kassan är SUMMER2017. Kika in i webbshoppen och slå till nu innan det är för sent. Vill ni tapetsera med samma tapet som vi lagt upp så heter den Alicia och är en tapet från Borås tapeter.