Okategoriserade

Vårt hem, i en inredningstidning.

Nu kan man hitta oss i tidningshyllan. Vi, vårt hem och en historia om det hela. En rolig dag förra sommaren, resulterade i ett reportage i finska inredningstidningen Unelmien Tal & Koti. Camilla som för flera år sedan gjorde det första reportaget någonsin härifrån, kom på besök igen, tillsammans med Jaana, som skev storyn. Så, letar ni sommarläsning, tycker jag ni ska köpa den här:


talokoti

Och det är ju med skräckblandad förtjusning man först bläddrar i tidningen. Så häftigt att se sitt eget hem, samtidigt om man är livrädd, haha. Hela åtta sidor text och fina bilder härifrån.  Och, eftersom att jag känner Camilla sedan tidigare, borde jag ha vetat att jag kan vara helt trygg med det arbete hon gör.

talokoti_2

Vill man se några till bilder från dagen kan ni kika in på hennes blogg. Och så köper ni tidningen förstås.