Okategoriserade

Sista semesterveckan

Makens sista semestervecka är över, och imorgonbitti ringer väckarklockan klockan sex. De sköna, lediga, lata dagar tillsammans är över för den här gången. 

Nu ska jag, ve och fasa, ha hand om ett helt barn helt ensam varje dag. Hehe. Ni hör ironin säkert. Jag och Molly kommer alltså fortsätta våra semesterdagar ännu hela juli. Så jag ska inte klaga. Även om det faktiskt är både mycket lättare och mycket roligare då man är två vuxna hemma.

Sista gemensamma semesterveckan har bjudit på störtregn, åskknallar och sommarvärme. Åskknallen gjorde oss utan TV-kanaler i några dagar och jag höll på bli halvtokig. Barnprogram på morgonen och sommar-TV vid niotiden på kvällen behöver jag tydligen för att inte bli knäpp. Nu har vi alla kanaler tillbaka och vädret har också visat sig från sin bästa sida i helgen. 

Jag kom mig ut och fira en kompis som fyllde år. Fick borsta håret, lägga på mascara, klä på mig riktiga kläder och dra iväg på galej med fina typer jag inte sett på länge. Flera helt nya bekantskaper till och med. En rolig kväll och en härlig semester har vi haft. Nu känns det lite vemodigt som om nya tider väntar. Nästa gång vi är lediga allihopa är när maken får pappaledigt och vi har en nykläckt bebis att lära känna.