Okategoriserade

Lite låg

Onsdag och humöret känns lika tungt som vädret. Det finns en sak som uteslutande gör mig på dåligt humör, kroppsliga krämpor. Och speciellt nu, med en bebis i magen. Natten till tisdag låg jag vaken med riktigt ont i höger sida mage. Ganska långt upp i magen och ner längs sidan som en halvmåne, så det kändes inte så där automatiskt som nån foglossning eller något annat gravidrelaterat. Och inte sammandragningar för dem känner jag igen.

Som tur hade jag en tid till rådgivningen på morgonen, och kunde åka dit och kolla upp det som kunde kollas där. Ingenting verkade fel och babyns hjärtljud var starkt. Men likväl fortsatte det onda mala på i magen och humöret gick inte att rädda mera den dagen. 

I natt har jag sovit hela natten, vaknade utan ont, och direkt vid lite bättre mod. Efter att ha varit i gång några timmar nu känner jag av smärtan lite, lite igen. Men ska försöka att inte koncentrera all min tankekraft på den. Nu ska vi försöka vända den här dagen till något bra. Det ska bakas kokosbollar har jag hört..