Okategoriserade

Antingen eller

Hittade den här roliga listan hos Caroline. Perfekt fredagsunderhållning.

Inga barn eller tio barn: Skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan barn. Så tio barn är det självklara valet. Däremot känns två graviditeter ungefär som vad jag maximalt orkar med på en livstid. Så för att få ihop till tio kids skulle vi nog få skaffa dem på annat sätt.

Silikonbröst eller fettsugning: Helst verkligen ingendera. Jag som är rädd för det mesta skulle ha svårt att lägga mig under kniven bara för utseendets skull. Men skulle jag vara tvungen att välja någon typ av skönhetsoperation skulle det vara en bröstförminskning. Under vilkendera kategori det då ser faller in vet jag inte.

Landet eller stan: Landet. Även om jag egentligen är en stadsmänniska. Jag fullkomligt älskar pulsen i storstäder. London är min all time favourite. Men inte skulle jag väl vilja bo där med familj. Speciellt inte med de där tio barnen. Då är det nog bra med en stor gräsmatta.

Kaffe eller te: Kaffe tyvärr. Men min mage skulle hellre välja te.

Julafton eller midsommar: JULAFTON SÅKLART. Jag älskar julafton väldigt mycket. Min absoluta favoritdag på året. Jag har faktiskt redan börjat handla och tillverka julklappar. Vilket tar mig till nästa punkt.dsc_3039

Ge eller få: Ge. Min egen julklappshög brukar lämna sist kvar på golvet på julafton. Jag är alldeles för upptagen med att se hur alla andra reagerar när de öppnar sina paket. Jag planerar oftast länge och väl och tänker ut speciella saker åt alla familjemedlemmarna.

Det behöver inte handla om dyra saker. Jag tycker på riktigt inte att en julklapps värde ligger i hur mycket pengar man lagt ut. Det ligger i tanken. Att man kommer ihåg något någon har önskat, eller att man lägger märke till något speciellt någon behöver. Eller att man själv knåpat ihop något. Då är det ingen skillnad om ungarna bakat en kryddkaka, eller om Molly paketerat in en tom wc-pappersrulle till mig. Det är tanken bakom.

Och jag är som sagt gärna utan presenter. Men jag kan inte vara utan att få ge.

Kramas eller pussas: Svårt att se mig leva utan både kramar och pussar. Men vi säger pussar.

Mjölk eller vatten: Efter att inte alls ha druckit mjölk på cirka ett år kanske, måste jag ärligt säga att det smakar fähus nu då man tar en klunk. Alltså ko riktigt på riktigt. Och inte på ett bra sätt. Så där blir det vatten.

Hund eller katt: Katt. Elvis vill jag inte vara utan. Men en hund kommer alldeles för mycket ansvar som jag inte vill ha.

Vitt vin eller rött vin: Ja jösses, vilket vin som helst skulle duga nu just. Enda jag inte vill ha är alkoholfritt vin, haha. För det är inte gott överhuvudtaget. Men ja, sådär annars i vanliga fall så väljer jag nog helst ett riktigt gott rött vin.

Banta eller träna: Jag har jojobantat halva livet, och det har sällan lett till något bra. Däremot mår jag superbra av att få träna och hålla igång. Ser så framemot att komma mig ut på en första joggingrunda efter graviditeten. Jag tar sikte på Nice run 2018 till en början.img_4728.jpg