Okategoriserade

Lata lediga dagar?

Än kan man inte påstå att vi hunnit få tråkigt. Fyra lediga dagar fyllda med väckarklockor som ringt alldeles för tidigt, kilometerlånga listor på allt som måste tas i tu med, och helt fullspäckade dagar. För mig som egentligen bara fungerar varannan dag, blir fyra dagar på raken a little bit too much.

Och nu behöver ingen ens tänka att jag måste sänka kraven och sluta skriva kilometerlånga att-göra-listor. För även om mina egna krav är nere vid fotknölarna har vi haft hundra saker som faktiskt måste göras. Bankärendenen att sköta, papperskrig att kriga, blodprov att ta, saker jag lånat till jobbet att lämna tillbaka, ett flyttlass att flytta, och mycket mer därtill. Nu får vi klappa oss på axlarna, för nu har vi snart bockat av allt som legat på hög. Tänk det. Och hunnit med roligheter också. Som någon timme med stickningen i solen i fredags och igår firade vi kära svärfar som fyllde 96 år med kaffe och kaka.

Imorgon ska inga väckarklockor ringa, tänkte jag nästan skriva, men det ska det visst det. För imorgon ska vi på ultraljud och kolla in lille Knut. Hoppas hen vill visa om hen är en kille eller tjej. Vi vill så gärna veta.

2 Comments

  • Hanna

    Så spännande med ultra! Jag gissar på en lillasyster. Du ser så fräsch ut på bilden förresten. Och jag gillar flera av detaljerna i hemmet som syns i bakgrunden!