Okategoriserade

Hejdå, med blandade känslor

En sista arbetsdag, och jag känner mig stolt som rott skeppet i land, trots en stundvis tung vårtermin. Tungt inte på grund av jobbet i sig, utan på grund av mitt välsignade tillstånd, så att säga. Med blandade känslor har jag nu sagt hejdå till alla de barn som kommit mig så nära under året. En ledighet så efterlängtad och välbehövd. Men ett hejdå till ett arbete jag älskat. 

Eller som Molly sa idag då vi gick på promenad till bokbussen. ”Wow, vilket härligt gäng”. Och jag kunde bara hålla med. 
Att jag valde att vara hemma i år är antagligen det bästa jag någonsin gjort. Att få jobba självständigt var precis det jag behövde nu. Att få vara med Molly varje dag var precis det min själ behövde. Med det här året i bakspegeln och med nya utmaningar till hösten känner jag mig mera hel än någonsin. Mindre stressad, bättre självförtroende, mera fan anamma, tryggare och mycket lugnare. 

Sen fick jag faktiskt starta min semester med att åka in till akuten och ta ett EKG och lämna lite blod. Men det är en annan historia.  Nu blir det lugna dagar. 

One Comment

  • Maria A.

    Skall du återgå till ditt vanliga jobb i höst innan mammaledigheten börjar? Vad är du utbildad till och vad jobbar du som? Fast jag läst din blogg en tid redan så tror jag att jag missat det…