Så mycket bättre.

Nu flyter det lite bättre på handarbetsfronten. Ett och annat blir klart, och nya saker påbörjas. Imorgon ska ni få se mera av mina senaste projekt. Idag ska jag visa den andra versionen av fjärilvinga, som nu äntligen är helt klar. Att sy fast bandet i nacken har tagis cirka två veckor, hehe. Den blev verkligen så mycket bättre den här gången. Det vita färgen är kanske lite tråkigt, Molly gillade den turkosblåa mycket bättre. Men passformen på den nya blev perfekt.

fjärilvingafjärilvinga_2

Nu finns också ett testmönster i storlek 104/110 och stl 116/122. Vill man sticka den tänkte jag skicka ut mönstret gratis till dem som vill ha det, än idag, maila mig på lindaslantliga@hotmail.com ! Sen ska det slipas innan det kommer det att finnas till salu på olika ställen.

One comment

  1. Alltså den är ju sååå underbar! Önskar jag behärskade sticka annat än strumpor och vantar 🙈

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *