Okategoriserade

Bryt ihop och kom igen.

Man kanske kunde ana lite redan igår att humöret dalade. Imorse när jag vaknade kändes det inte så riktigt mycket bättre. Slog upp ögonen och startade dagen med att ringa min man och gråta en skvätt. Tog mig an jobbdagen, som ändå gick förvånansvärt bra. Vi kom oss ut på vår-picknick i solen och hade inget att klaga på.

Sen kom han hem min man. Hade blommor med sig, till sin trötta fru, och allt brast igen. Det är lustigt det där, hur allt alltid brister för mig, när jag pratar med honom. Han som känner mig bäst. Han som tar sig an alla mina stormar utan att klaga.

Desto mera orkar jag inte vädra dagens psykbryt. Man bryter ihop och kommer igen. Och trots att humöret dalat, så ser det ut som om en hel massa saker håller på att ordna upp sig för tillfället. Saker och ting faller på plats. Och imorgon är det torsdag. Torsdag är alltid en bra dag.

Och blommorna på bilden har Molly plockat åt mig idag. Det är inte de min man kom hem med, hehe. 

3 Comments

  • petra

    Härligt när männen förstår och tar hand om oss, kan inte vara lätt att leva med oss kvinnor när humöret kommer och går 🙂 hoppas du vaknar gladare imorgon.