Okategoriserade

Att gråta redan från morgonen.

I morse blev jag påmind på Facebook om minnen från just denna dag ifjol. Jag hade skrivit ett blogginlägg om morsdagen. Tydligen var gräset grönt och kärleken oändlig.

Grönskan är det lite sämre med i år, men kärleken och tacksamheten är om möjligt ännu större. Jag läste vad jag skrivit för ett år sedan, gör det ni också, och bölade som en tok. Tänk att man kan vara så tacksam så det fysiskt värker i bröstet. På söndag firar vi morsdag igen. Och i år får jag fira med en liten krabat som sparkar i magen. Tänk det!

DSC_0723

Nu, när jag för tillfället gråtit klart över allt det vackra i livet, tror jag jag ska gråta lite över vädret också. Vet ni att det snöade här idag, igen. Vantar och mössor och vinterkläder på hade vi när vi var ute. I fjol var det bevisligen sommarvärme.