Hemligheten

Min man ska bli fyrabarnsfar. Molly ska, likt sina två äldre systrar, nu bli storasyster. Om allt går bra, jag jobbar hårt på att lägga katastroftankarna på hyllan, ska jag föda mitt andra barn i oktober.Lyckan är total.  Ångesten likaså. Allt jag ruvat på i över tre månader nu, ska ni få läsa om snart. Alla tankar och känslor. Men vi börjar så här lite lätt, vi ska få barn. Vi fem ska bli sex.

60 comments

 1. stort grattis, underbart!! som alla andra hade jag också ”vetat” ett tag. vet inte varför heller, innan jag själv fick barn fattade jag aldrig nånting innan babyn dök upp men nu har man som en radar o vet nästan innan kvinnan själv vet 😀 knäppt!

 2. Stort grattis!! Liksom några andra här har jag haft det på känn på nåt vis 😀 Hoppas att allt går som det ska och att du får må bra!

 3. Nämen va kul! Kanske vi ses på BB då i oktober!Selma skall också bli storasyster 😊!

 4. Grattis! :) Jag kände det också på mig, efter ett inlägg du skrev för några veckor sedan 😀

 5. Grattis grattis! Det mesta brukar gå bättre andra gången! (Och många duktiga kärleksfulla storasyskon kommer bebin att ha) 😊

 6. Alltså, jag har ju känt det här på mig fast vi inte känner varandra. Läst lite mellan raderna och märkt att du varit mer frånvarande osv 😀 dessutom uppdaterar du inte mer om dina springturer 😉 Men stort grattis! Så roligt!

  1. Haha, jaaa, springandet har nog blivit lagt på hyllan. 😅 Har bara väntat att nån ska dra slutsatsen.
   Tusen tack! ❤

Comments are closed.