En poncho till påskhäxan

För någon vecka sedan tog jag mig an något halvhjärtat försök till en färggrann sjal till årets påskhäxutstyrsel. Jag tycker alltid det är så svårt att få ihopsamlat förkläden och dukar, att jag tyckte vi behövde något nytt.

Men sjalen blev till ingenting och jag lade hela projektet åt sidan. Tills i måndags då det slog mej att en poncho vore det ultimata plagget. JAA! Letade snabbt fram ett gäng restgarn och ett mönster på Drops design, och la igång.

Idag är den klar för en första användning, lite halvfärdig men ändå. Till lördagens påskhäxeri ska den vara färdig till sista fransen.

poncho_påskhäxa

3 comments

    1. Härlig ide!👌🙌 Superfin dessutom!😍 Tänkte just när jag såg Mollys fina påskhäx kläder❤ att den ponchon hade jag aldrig sett förr,perfekt att dra över halarn,riktigt riktigt fin, blir perfekt att ha vid påskbrasan.😍

Comments are closed.