Okategoriserade

Gratis tapet- och färgkonsultation

I samarbete med Aveo.

Aveo ger bort 10st Tapet & Färgkonsulteringar (norm. 120€) för att fira alla kvinnor!

Aveo är ett företag som tack vare sin kvinnokraft om några veckor fyller 11 år. Och de tjuvstartar lite i år, och firar redan den 8.3 på kvinnodagen.

Att vi lever och verkar i ett land där kvinnor får gå sin egen väg. Kvinnor får starta och driva vad de vill, företag, föreningar, familjer eller till och med ett eget parti eller en egen församling. Hur som helst, kvinnor kan, vill och får göra det.

På kvinnodagen den 8.3 firar Aveo kvinnokraften med att ge bort 10st Tapet & Färgkonsultationer. Behöver du hjälp med ytorna i ditt projekt, hemmet, kontoret eller kanske gymmet? Du kan läsa mer om Färg & Tapetkonsultationen här.

Fira med Aveo genom att höra av dig till dem på telefonnummer 010 3223 600 eller mejla till info@aveo.fi Erbjudandet gäller en timme konsultation/person, och man måste alltså ha möjlighet att besöka Aveo 8.3.2017.

P.S Anna på Aveo tipsade också om att de har massor av kalklitir på lager.