Okategoriserade

Tankar jag har tänkt idag

 • Att jag är så sjuttons glad att få vakna med min dotter varje dag, och inte behöva stressa någon annanstans än ner för trappan och öppna dörren.
 • Att jag gillar alla hjärtans dag. Kärlek och omtanke visar jag ändå alla andra dagar, så för mig känns det inte som något kommersiellt hot. Jag firar gärna en kärlekens och vänskapens dag.
 • Att jag och min man får fira vår 13:de alla hjärtans dag ihop.
 • Att jag nog alltid har fått rosor på alla hjärtans dag. Men att jag sällan annars blir bortskämd med materiella ting eller blommor.
 • Att jag faktiskt tänkte skriva ett blogginlägg om hur lite blommor och diamanter jag fått genom åren, haha. Och om hur lyckliga vi ändå är ihop. För vi ger varandra så mycket annan form av uppskattning. Men så tänkte jag att det väl egentligen är självklart. Ingen kan väl på riktigt bygga ett förhållande på blommor och presenter? Så det blogginlägget lämnade oskrivet.
 • Att jag en gång ändå blev väldigt överraskad av en present jag fick av min man. Det var när jag låg på BB och hade fött Molly. Och han kom in och gav mig det finaste halsbandet. Ett halsband med fyra hjärtan, som skulle symbolisera oss, hans fyra flickor, och hur vi alla knöts samman av den nya lillasystern. Så ni kan ju tänka er. Att i princip aldrig få smycken, och sen få en sådan sak, plus alla hormonerna på det då. Håhå, så vi grät. Det är ännu en av mina mest värdefulla ägodelar.
 • Att jag är så lycklig som har några riktigt fina, nära vänner. Så där nära så att jag kan säga att jag älskar dem. Och mena det.
 • Att det finns flera olika former av vänskap. Och den ena typen är inte bättre än den andra. Vissa vänner vill man dansa och skratta med. Andra kan man gråta med. En del jobbar man med. En del skulle man aldrig någonsin klara av att jobba med. En del pratar man sjukdomar med. En del ringer alltid och en del ringer nästan aldrig. Vissa har hängt med sedan sandlådan och andra har man hittat som vuxen.
 • Att jag faktiskt också mist vänner. Inte sådär som citatet ”vänner är som stjärnor som finns fast de inte alltid syns”. Utan vänner som faktiskt helt vänt en ryggen.
 • Att livet handlar om att verkligen prioritera sin tid på det som är viktigt. Och att det är väldigt lätt hänt att det går fel där. Man måste vara uppmärksam på vad man håller på med.
 • Att jag har världens bästa, bästa familj och vänner och släkt. Tänk att få ha ett sådant stort gäng att gilla.
 • Att syskon är världsbäst. Hur lycklig jag är som har en bror. Hur lycklig jag är att Molly har sina storasystrar. Och hur ingen annan egentligen kan förstå en så väl som ens syskon gör. Hur viktigt det är att vårda relationen till sina syskon.
 • Att jag kanske för första gången någonsin älskar mig själv, och någonstans håller på att hinna ikapp min själ. Eller om det är den som hinner ikapp mig. Bra känns det i alla fall, 33 år efter födseln.
 • Att jag idag efter alla kärleksfulla hälsningar och efter blommor och kort vi fått, ännu till gav mig själv tid att springa ut på en länk. Fylla min lungor med frisk luft och känna mig stark.
 • Att jag antagligen blivit lite påverkad av plusgraderna och solskenet idag. För så här bra humör kan man väl inte vara på en sketen tisdag i februari? Vårkänslor kanske.

dsc_1759

One Comment