Okategoriserade

Kalasbilder

Mollys fyraårsdag är firad med buller och bång. Räknade att vi var 20 personer runt kaffebordet. Och då var det här bara första kalaset av fyra.

Molly_4paketmollygäster2kakorgodismarräng snittarhappybirthday (kopia)frozen tårtaMolly_och_mirjam (kopia)

Mycket folk och många roliga presenter. Pappa och storasyster tyckte mest om en radiostyrd bil Molly fick av sin mormor och morfar. Själv var hon rädd för den till en början, men nu kör hon nog utan bekymmer. Många spel, mycket pyssel och böcker fick hon också, och en och annan barbiedocka. Allt enligt vad hon hade önskat sig.

Kaffebordet bestod av både salt och sött. Jag försökte imponera med att baka en frozentårta, men födelsedagsbarnets favorit på kaffebordet var, som vanligt, den köpta daimkakan. Den och kokosbollar är egentligen de enda bakverk som riktigt går hem. Frozen-tårtan ville hon inte ens smaka, för den hade hon sett att jag lagt hallon i.

Egentligen finns det hur mycket som helst man skulle kunna skriva om en dag som denna. Jag upplever alltid födelsedagskalas så högtidliga. Men, nu får jag sätta punkt för ikväll, och krypa i säng. Mina älsklingar sover redan, och jag har suttit alldeles för mycket framför datorn ikväll. Söta öde när man inte räcker till, och hinner ens med hälften man skulle vilja. 

2 Comments