Okategoriserade

Trettiotredje gången gillt. 

Idag är det min födelsedag. Tänka sig, mitt i mörkaste november föddes en solstråle som jag, haahaa.

När vi sist träffades hela familjen, på fars dag tror jag det var, så sa jag att det ska bli skönt att fylla 33. Och att jag tror att mitt trettiotredje år på jorden blir ett bra år. Min bror skrattade lite med glimten i ögat och sa ”ja trettiotredje gången gillt kanske”. Och lite så känns det. Har man försökt trettiotvå gånger att få till ett riktigt bra år, så ska det banne mig ske på det trettiotredje. Dags att börja njuta lite mera och angsta mindre. Nu känner jag mig lagom långt borta från trettio för att avsluta livskrisen.

Ofta när man fyller år säger man att man inte känner sig äldre än tidigare. Att man fortfarande känner sig lika ung i sinnet, hahaa, inte en dag över 20. Men i år för första gången måste jag säga att det känns att jag har blivit äldre. Jag känner mig absolut inte som 25 mera, inte ens som 29. Jag känner mig som den trettioplussare jag är. När jag ser mig själv i spegeln eller på bilder ser jag också att jag är 33. Och jag gillar det. Jag gillar varje liten rynka jag får och varje födelsedag jag får vakna upp till.

Och just 33 känns extra bra. Three is a magic number. Eller som min 95-årige svärfar brukar säga, ”man får va glad så länge man får vara med”. På lördag ska vi fira, mina trettiotre.

dsc_1629-2

4 Comments