En jultröja till mig.

dsc_1632-2

Vet ni, att jag alltid har drömt om att sticka en jultröja till mig själv. Och efter jag stickat alla marygensers, så föddes tanken att den vore julen själv, om man stickade den i rött och vitt. Sagt och gjort. Och jag älskar den.

Tröjan stickas med fördel i tillexempel Drops Big Merino eller Drops Nepal. Den stickas med stickor 5, och är enkel och snabbstickad. Mönstret ”marygenser” finns att köpa på ravelry. 

Nu ska det stickas mera i rött och vitt. Snart är julen här.

6 comments

  1. Vilken underbar bild! ❤️ Vacker kofta! Är det en mössa du stickar på!? Blir så sugen på att mönstersticka när jag ser alla bilder på vackra tröjor, vantar, mössor m.m. ?

  2. Vill tacka dig för inspirationen att börja sticka i 50 årsåldern?Har stickat en marygenser tröja i grått o nu väntar jag på rött garn. Grattis till vinsten på blogg galan det var du värd. Ha de bra trots det gråa o trista vädret. Häls Lilian

Comments are closed.