Inlägg i samarbete med VOGA STYLING.

Senaste veckorna har jag fått vara med om något riktigt roligt. Jag har fått prova på tjänsten personlig stilguide, som det nystartade företaget VOGA styling erbjuder. Och jag är fortfarande fullständigt tagen av äventyret.

Tjänsten personlig stilguide innebär att man får träffa sin stylist tre gånger. Första gången görs en garderob-detox. Andra gången blir det shopping på stan och sista gången styling och fotografering. Och i ärlighetens namn var alla tre gånger lika roliga och givande.

En kväll i september kom VOGA-Sandra hit till vårt, och vi gick tillsammans genom hela min garderob. Plagg som jag inte använt på åratal eller som hade helt fel passform åkte äntligen ut. Nu var det inte så att Sandra på något sätt rensade bort allt fuuult ur min garderob. Utan det var mera jag själv som äntligen fick en spark i baken att göra mig av med sådant som bara tagit upp plats, utan att någonsin användas. På samma gång fick jag tips och råd om hur jag kunde kombinera de plagg som lämnade kvar. Och Sandra kollade lite extra på vilka typer av plagg som saknades i min garderob. Och hade det i tankarna tills vår nästa träff.

När Sandra åkte härifrån den kvällen, åkte hon med en svart sopsäck full med kläder. De kläderna förde hon till Röda Korsets insamling, och jag blev alltså direkt av med allt jag rensat bort. Inget som lämnade att ligga på golvet och skräpa i veckor.

Några veckor senare hade vi träff på stan. Sandra hade innan dess gått runt i affärerna och plockat ihop kläder hon tänkte skulle passa mig. Så varje gång vi kom in i en ny butik var det bara att gå direkt till provrummet och börja prova. Värsta lyxen att inte alls behöva gå i butiken och dra i kläderna själv och leta storlekar. Sen hade hon plockat ut färdiga outfits. Och jag som har så svårt för just det, att kombinera plagg, köpte faktiskt två hela outfits som Sandra hade plockat ut. Dessutom från affärer jag annars sällan går in i.

Och Sandra är så duktig på det hon gör, att även andra människor började fråga henne om råd. När jag stod och provade kläder i en affär, ville några kvinnor i provrummet bredvid också ha hjälp. ”Du verkar kunna det här med kläder…” 

linda-anttus-shoppa-med-stylist-3 linda-anttus-shoppa-med-stylist-5

Vi hade en sån rolig shoppingdag tillsammans så jag riktigt längtade efter vår nästa träff, då Sandra skulle få work her magic fingers. Och dagen kom. I söndags åkte jag trist och grå till Vasa.

vog_0006

Men efter många bra stylingtips en del fix var jag allt annat än grå.

vog_0013 vog_0037 vog_0056-kopia

Efter fotograferingen av den första outfiten, hittade vi en bil i samma färg som min jacka. Och jag var ju tvungen att posera lite, heh. Sen dags för nästa styling. En helt annorlunda look. Men något jag verkligen gillar. En kjol var faktiskt något jag helt saknade i min garderob innan.

vog_0135 vog_0144 vog_0178

Det var det. Nästan lite ledsamt att det är över. Jag skulle gärna fortsätta hänga med Sandra och shoppa kläder. Det bästa är ju, att alla faktiskt har möjligheten.

Så, vill ni testa på något annorlunda, eller ge bort en fin gåva så kan jag verkligen, från mitt hjärta, rekommendera VOGA-styling och denna tjänst.

Besök VOGA-stylings hemsida HÄR, och läs om deras olika tjänster. Paketet jag har testat kan man läsa om HÄR.