Vi bygger i samarbete med Svarvars Trävaruhandel

När jag kikar in i lekstugan kan jag bli lite bitter. Det är nämligen så att Molly får ett finare golv i sin lekstuga, än vad vi har inne i huset. De där arma laminatgolven vi har skulle nog få flyga dit pepparn växer, om jag fick göra om. Och då skulle jag inte tacka nej till ett riktigt, rejält trägolv. Så som Molly får nu, i sin lekstuga. Kikar man in genom dörren nu, möts man av denna syn.

dsc_1659-2

Inte mycket kvar nu, innan lekstugan är inflyttningsklar. Några golvbrädor, och sen får vi nästan börja inreda. Nästan.

dsc_1637-2 dsc_1656

På tal om inredning ska det bli himla kul att börja på med det. Jag gissar att vi nu i år kör en lightvariant, bara för att barnen ska hinna leka där innan vintern kommer. Och sen nästa år blir det en del platsbyggda möbler och en mera genomtänkt inredning. Molly har redan bestämt att trappan upp till andra våningen ska vara rosa. Och hon sa det med sådan pondus att jag verkligen trodde på henne.

dsc_1645-2

Men själva inredningen på övervåningen blir kanske så långt bort från rosa man kommer. Jag tänker väldigt mycket naturmaterial, enkla lösningar och dova färger. Stubbar, kvistar och kottar. Gärna älg- eller renhorn på väggen. Men jag vet inte riktigt var jag ska komma över ett sådant.

dsc_1673-2

Tankarna och idéerna tar aldrig slut. Och jag är så glad åt att vi fått förverkligat denna vår dröm om en kombinerad lek- och gäststuga.