I samarbete med Svarvars Trävaruhandel

Hemma på backen igen, och vardagen tar vid. Kalle spikar panel så mycket han hinner. Han skulle så gärna bli klar med Mollys lekstuga, för hon väntar och väntar och peppar och berömmer sin far. DSC_1583DSC_1581DSC_1520DSC_1533DSC_1537 DSC_1543

Allt nytt virke inne i boden kommer från Svarvars Trävaruhandel. Och även om de gamla stockväggarna är charmiga i sig, skulle vi aldrig kunna använda stugan så som den var innan. De gamla stockväggarna var skitiga och bedrövliga, och nu blir allt nytt och fräscht och tätare. Inga stora springor och hål där älgar och stora gnagare kan kika in. Att det är fräscht känns extra viktigt då barn ska leka i stugan, och då vi ska använda övervåningen till gäststuga sommartid.

Den vita väggpanelen är perfekt för ändamålet. Den känns rå och en aning tuff, och blir perfekt på liggande. Nu väntar jag bara på att det fina grangolvet ska komma på plats. Vilken liten stuga det kommer att bli! Kanske jag får lov av Molly att ordna glöggkvällar där senare i höst, hehe.

Nu ropar maken att jag ska komma ut och titta. Kanske han spikat klart panelen nu. Tjohoo!