Vi bygger i samarbete med Svarvars Trävaruhandel

Ojojoj. I torsdags skrev jag att ni skulle få se mera av lekstugan imorgon. Men den morgondagen kom och gick till historien. Nu efter en fullspäckad helg har jag några minuter framför datorn, och hinner visa er.

I torsdags kom stora flickorna hit, och stannade här några timmar. Kalle var ivrig att bygga, och Mirjam var inte sen att haka på. Hon är duktig att ta i där det behövs. Och Molly, byggnadsinspektör och husägare, är alltid med och kollar så att allt går rätt till.

dsc_1581-3dsc_1588-3dsc_1596-2dsc_1642

Mirjam och Kalle jobbade på bra. Och nu är all panel på plats. De grå balkarna gjorde sig strålande mot allt det vita.

dsc_1621-2dsc_1591-3

Som bäst har Kalle också lagt några golvbrädor på övervåningen. Och det blir nog så fint. Jag får nästan lite nypa mig i armen för att förstå att vi, tillsammans med Svarvars Trävaruhandel, faktiskt har åstadkommit allt detta. Jag brukade tidigare skämta om att jag ska ringa Ernst Kirschteiger och bjuda honom hit för att fixa upp gäststugan. Men. Det behövdes ingen Ernst. Detta kommer bli helt kanonfint ändå!