Vi bygger i samarbete med Svarvars Trävaruhandel.

I måndags blev det äntligen min tur att kunna bidra med något i lekstugebygget. Balkarna till övervåningens golv skulle målas gråa, eftersom att de lämnar synliga i nedre våningen, i själva lekstugan alltså. På vinden blir det gäststuga.

De trärena balkarna från Svarvars Trävaruhandel är ju hur fina som helst, bara som de är. Det är något med det trärena, ljusa, enkla, naturliga som tilltalar mig väldigt mycket. Men, ändå ville jag måla. Och så blev det också riktigt snyggt när de blev gråa! Den vita, grova väggpanelen och de gråa golvbalkarna kommer att bli alla tiders sen då vi får börja inreda lekstugan. Ni kanske kan ana att jag har inredningen färdig uttänkt redan, hehe.

dsc_1577-2 dsc_1595 dsc_1599 dsc_1610

Sedan sista bilden togs har min pappa och Kalle jobbat en hel kväll i lekstugan, och ikväll har Mirjam hjälpt sin far med bygget. Hur det har framskridit ska ni få se mera av imorgon. Nu längtar jag bara efter golvet!