Okategoriserade

Today’s snapshots

Alltså denna dag. Så bra så jag svimmar. Gårdagen, så hektisk så jag nästan svimmade. I morse när väckarklockan ringde trodde jag inte att jag var vid liv. Men i slutändan, så värt det. 

Det har alltså gjorts ett inredningsreportage här idag, från vårt hem, av duktiga fotografen Camilla och hennes kollega, skribenten Jaana. 

Och det nästan roligaste i hela storyn är att denna samma duo gjorde ett reportage hemma hos min mamma och pappa igår. Både morsan och jag alltså, i samma inredningstidning. Vi som genom tiderna delat samma intresse för inredning.

Jag har fotat en del under dagen. Men vet knappt var jag har min dator nu när jag städat undan allt, höhö. Så jag bjuder på några ögonblicksbilder från dagen. 

”Sommartårtan”, en jordgubbstårta på marrängbotten blev något helt annat än jag tänkt mej, och jag döpte den till ”My beautiful strawberry disaster”. 


Molly spexade på som vanligt. Camilla som fotograferade var lika härlig som vanligt. Hon har nämligen varit här och gjort reportage tidigare. Så på det sättet visste jag att vi var i trygga händer. Men då såg vårt hem helt annorlunda ut. Kika in här så ser ni hur det såg ut då, för fem år sedan. Nästan så man blir mörkrädd. 

Jaana som skriver storyn denna gång var en ny trevlig bekantskap, och jag har all tilltro i världen till att denna duo ska skapa ett alldeles perfekt reportage från vårt hem. 

Nu ska vi ladda om och packa om. Imorgon ska vi iväg på nya upptåg. Vila, vad är det? 

8 Comments