Okategoriserade

Besök Malin´s foodieliving!

Inlägg i samarbete med Malin´s Foodieliving.

Bara ett stenkast från centrum i Vasa, på Vasaesplanaden 6 finns den mest underbara lilla specialaffär. Liten till ytan, men med ett stort och varierande utbud, Malin´s foodieliving. Och lika underbar som affären, är dess ägare Malin, som specialiserat sig på clean eating och glutenfritt de senaste åren. Som ni förstår passar utbudet i hennes butik mig som handen i handsken. Kan nästan inte förlåta mig själv för att jag inte kommit mig in dit tidigare.

DSC_1601DSC_1618DSC_1552DSC_1570 DSC_1612DSC_1557DSC_1558DSC_1565DSC_1536

Jag kunde nog ha köpt hem halva affären. Och Malin ville gärna att jag skulle ta hem och testa några produkter, för att bilda mig en sann uppfattning.

Väl hemma hade jag svårt att hinna fotografera matvarorna innan de var uppätna, hehe. Knäckekexen med tacosmak och knäckebrödet blev storfavoriter för både mig och maken. Jag kan tycka att det är himla tråkigt att baka det där samma gamla vanliga fröknäcket heeela tiden, när det inte finns någon mjölfri variant av knäckebröd att köpa i vanliga affärer. Men hos Malin´s foodieliving finns det. Väldigt behändigt om man vill vara lite lat ibland, eller helt enkelt få lite variation på det man äter.

DSC_1547

Malin ville också att jag skulle ta hem och testa en bakmix för ett glutenfritt bröd, och jag valde mixen för proteinbröd. Den har jag inte testat än faktiskt, men jag har höga förväntningar.

Sockerfria, glutenfria kryddor och sockerfri och ekologisk ketchup ville jag också testa. Och de används alla redan flitigt. Alla tre får de tummen upp och väl godkänt!

DSC_1546DSC_1593

Roligheter på FIKA-fronten hittar man också hos Foodie Living. Little´s instant coffee. Många olika smaker och fina burkar. Jag föll för den med vaniljsmak. OCH en ny kaffemugg, FIKA. Perfekt kombination! Morgonkaffet har aldrig varit godare.

DSC_1551 DSC_1564

Så, det är ingen skillnad om ni söker en fin gå-bort-present, eller om ni söker något gott till det egna skafferiet, så är Malins Foodieliving rätt ställe att besöka. Ni kan alltså ta rubriken på inlägget som en uppmaning. Och har ni inte möjlighet att fysiskt besöka butiken, så har Malin också en webshop där ni kan klicka hem alla godheter. Den hittar ni om ni klickar HÄR.

Vill ni läsa Malins fina ord om när jag besökte affären, kan ni göra det på hennes blogg, HÄR. På bloggen lägger hon också upp massa trevliga recept och fin inspiration!