Okategoriserade

Onnis runda – en sportlovsfest.

Varje sportlov, i 41 år, har det ordnats Onnis Runda i Nykarleby. Eventuellt kan det ha blivit inställt något år, av någon anledning, jag har inte 100 % koll på historiken. Men, en sak vet jag säkert, det var nostalgi på hög nivå för mig idag. Själv deltog jag som yngsta deltagare år 1986. Någon lysande skidkarriär har jag inte haft sen dess, hehe. Men jag deltog i Onnis runda många år, och nu var det Mollys tur.

491bloggen

Pep-talk av storasyrrornaonnis runda2554559564573595onnisrunda3

En riktig familjefest, Mollys pappa gick med Molly i spåret och storasystrarna, jag och mormor var med på plats och hejade. Jag såg många gamla bekanta och kända ansikten, även sådana jag en gång i tiden tampats med i skidspåret.

Med medalj runt halsen, och efter att ha kämpat sig genom hela spåret kände sig både Molly och vi andra nöja med dagen. En lyckad sportlovsdag.