Okategoriserade

Nu påskpysslar vi.

När vi kom hem från vår weekendresa, kändes det som om påsken hoppade på oss direkt. Påsk för mig har sedan barndomen betytt slalomresa, och jag har aldrig riktigt skapat några andra påsktraditioner. Nu är det dock andra året i rad vi är hemma över påsken. Och jag känner att det vore lite mysigt ändå, med lite dekorationer och pyssel.

På min instagram-sida uppmanade jag folk att tagga sina påskbilder med #lindaslantligapåsk , för att vi alla skulle få inspireras av varandra. Och för att jag själv känner mig lite lost i ämnet. Och gissa om ja blev inspirerad? Var tvungen att åka via butiken redan igår, och handa ägg och fjädrar. Och när vi kom hem målade de två yngsta döttrarna ägg så det stod härliga till. Och vi fick oss ett påskträd. Det första av sitt slag hemma hos oss.DSC_0825 DSC_0838 DSC_0848 DSC_0852påsk

Nu återstår det att se huruvida min allergi tycker att ett påskträd är en bra idé. Risken finns att det står på trappan innan påsklördagen är här.

3 Comments

  • Bitta

    Ett litet tips. Låt trädet stå utan vatten så att det inte ”slår ut”. Håller sig fint ändå över påsken.

  • Anette

    Vi brukar ha in videkissor över påsken, fast vi är flera pollenallergiker i huset. Vi har dem inte i vatten och då brukar det gå bra.

  • Helena

    Jättefint påskträd? vi har också allergier i det här huset och så länge vi inte sätter kvistarna i vatten så går det bra.