Idag blev de marimekko-inspirerade sockorna äntligen klara. Och det känns nästan snudd på magiskt, hehe. Visst blev de väl snygga? Och nu blir det två par till, men med mönster bara på skaften.

Om någon undrar så startade jag med 55 maskor på dessa, och minskade sen till 50 maskor när det var dags för foten. Jag har stickat med stickor 3,5 och garnet 7-bröder. Resten kan ni kanske klura ut från bilderna?

DSC_0376 DSC_0377

Annars är detta måndagen då vi kom oss iväg till jobb och dagis efter en hel vecka hemma i sjukstugan. Att stiga upp i morse var ingen riktig hit, men att vi faktiskt kom oss iväg var ju rena rama magin det också.

Och tänk, det är bloggala på lördag! Så himla spännande. Man skulle kanske tro att prisutdelningen skulle vara det mest spännande under kvällen. Men för tillfället är jag mest nervös över hur jag ska fixa håret. Googlar massa frisyrer, funderar på löshår, och blev så glad så jag nästan fällde en tår när 18-åringen lovade att komma hit och hjälpa mig. Hår och jag är ingen bra kombination. Man ser ju liksom inte vad man gör där i bakhuvudet. Så då blir det bra med ett extra par ögon och ett extra par händer. Ni andra som ska på GALAN, hur känner ni inför lördagen? Allt fixat och klart? Iiiiik!