Okategoriserade

Fortfarande ett evighetsprojekt!

I går kväll plockade jag igen en gång fram mitt evighetsprojekt. Det enda projektet som aldrig verkar bli klart. Annars är jag ganska duktig på att färdigställa det jag påbörjar. Men den här har hunnit bli tråkig för länge sedan. På samma gång som jag alltid tycker den är så fin när jag plockar fram den.

Filt mormorsrutor

DSC_0054 (2) DSC_0060 (2)

19 mörkbruna rutor fattas, ingenting egentligen. Sen ska alla trådar fästas och en kant virkas runt. Men främst skulle det vara kul att få alla rutor klara och montera ihop den. Den kommer att bli stor, ca 150*230 cm.

Färgerna skulle jag kanske välja annorlunda idag. Det borde vara ganska exakt 11 år sedan jag började på med filten, då jag och min man var nyblivna sambos. Då var det tydligen dessa färger jag helst ville göra en filt av. Sen har min smak varit väldigt vit och rosa och gullig några år här emellan, och då fanns ingen lust alls att färdigställa. Nu börjar jag kunna tänka mig att ha en filt i dessa färger framme, så kanske blir den klar då också. Kanske, haha. För som vanligt har jag lite annat på gång också. Men, efter julen? Då är det en bra tidpunkt att göra något till mig själv. Efter alla julklappar är klara och utdelade.