Okategoriserade

Laddar för storloppis!

En ruskigt bra sak följer alltid med sensommaren. Något jag ser framemot hela året. Nästan lika mycket som julafton. En folkfest utan dess like. Jag pratar så klart om Juthbacka marknad i Nykarleby. Och imorgon smäller det. En 24 timmars marknad. Ett megastort loppis. Du hittar allt, inget och lite till. Det du inte hade en susning om att du behövde, kommer du med all säkerhet att bära hem. Ifjol öste regnet ner där. Det kom sådana skurar så försäljarna blev tvungna att täcka in sina grejer, och det känns inte speciellt roligt. Men i år ser det lovande ut på väderfronten.DSC_1088 DSC_1102 DSC_1110 DSC_1117 DSC_1130 DSC_1135 DSC_1140 DSC_1144 DSC_1149

Nån annan som är på väg? Träffas vi i vimlet så säger vi hej, visst?

6 Comments

  • lena

    Har inget minne av regn där ifjol? Jag och mina vänner gick runt i flera timmar och fyndade i helt underbart väder, och såg dessutom dig och din mor flera gånger, så vet inte vad du dillar om vädret..

  • Maria

    synd att man missar det i år..! Minns hur sugen jag var på några plåtburkar senast (för två år sen, ifjol denna tid på året var jag inte heller i Finland..), tyckte dock de var aningens dyra.. Men man kan definitivt göra fynd! 🙂