Okategoriserade

Juthbackamarknad 2015

Så var juthbackamarknaden över för denna gång. Och vi har haft en super helg. När jag gasade iväg mot Nykarleby på fredagen vid ett tiden, var förväntningarna höga. Att kunna semestra i sin barndomsstad är inte fy skam. Som vanligt campade vi alla hemma hos min mamma och pappa. Jag och Kalle med alla tre flickorna. Vi får ta till både madrasser på golvet och soffan som sovplatser, men lika glada och nöjda i alla fall. Vi äter alltid mat tillsammans hela gänget mellan marknadsrundorna och har det mysigt. En riktig familjetradition.

Vädret var toppen i år, och vi hann inte gå många meter innan vi öppnade plånboken första gången, hehe.

DSC_0551

DSC_0555

DSC_0568

DSC_0578

DSC_0569

DSC_0600

DSC_0607DSC_0596

DSC_0613

DSC_0643

DSC_0664

DSC_0667

DSC_0672

Sen handlade vi så vi knappt fick med oss allting hem. På sista bilden en liten sneak peak på ett av favoritfynden. Mera sen. Vi har just kommit hem, och jag ska packa allt ur bilen. Nästan som julafton! Ha en fin söndag mina vänner.

One Comment

  • sus

    Hej. Älskar också juthbacka fastän många klagar o tycker de är jobbigt. Tänk så mycke kul de finns och billiga udda saker var skulle man annars hitta allt detta??
    Fynda kan man verkligen o också hitta saker man inte visste fanns…tyvärr gar ingen blogg men fyndade krokar spikar!!! sockerburkar glas emaljfat böcker tidningar snyggt retro gult fatoch bekanta 🙂
    Synd att de inte är fler dagar!
    Kolla på foto fb