Okategoriserade

FYNDEN!

Ja vad släpade jag hem från Juthbacka då? Riktiga fynd så klart, om ni frågar mig. Efter en Juthbacka marknad hör man alltid kommentarer som att ”allt är så dyrt”, och ”det är bara samma försäljare varje år”. Och visst kan jag hålla med till viss del. Väldigt mycket är väldigt dyrt. Och oftast får nog försäljarna packa ner de grejerna och ta hem dem igen. Men så finns det ju alltid också riktiga fynd. Någon annans skit, som blir en skatt i dina ögon. OCH, om man söker något speciellt. En speciell mugg i en speciell serie, så är nog chansen stor att du hittar just den. Och då kanske du mer än gärna betalar dess rätta pris.

Mina skatter då. Flaska, glas, kanna, burkar, bricka och vas. I en ganska harmonisk färgskala.

DSC_0699 DSC_0702 DSC_0705 DSC_0708 DSC_0711

OCH stolar. Hela tre. En till databordet uppe. Och två som ska piffas upp lite, och sen få vara i köket. Tror jag. Molly har redan deklarerat att det är hennes stolar.DSC_0723 DSC_0727 DSC_0738 DSC_0751 DSC_0766De tre stolarna kostade mig sammanlagt 20 euro. Fynd, fynd, fynd.

 Nån annan som fyndat och bloggat? Länka i kommentarsfältet så jag får läsa, snälla.

7 Comments