Igår kväll hann jag och maken bara mötas i dörren. Han jobbade sent och jag skulle i väg på roligheter. Fina Nadia hade ordnat event på Indiska för ett gäng inbjudna bloggerskor. Så himla kul!

Vi startade kvällen med bubbel, och det är ju aldrig fel. Sen fick vi höra en del om butikskedjan Indiska. Att Indiska är ett svenskt familjeföretag, med 98 butiker i Sverige, Finland, Norge och Island. Vi fick höra om hur de tänker på, engagerar sig i och investerar i miljöfrågor. Till exempel har de börjat ta betalt för sina plastpåsar, vilket kraftigt minskat åtgången av plastpåsar. Tummen upp för det!

Sen fick vi mingla runt i butiken. Butiken är uppdelad i två halvor på inredningssidan. En färggrann och en neutral. Den neutrala sidan tilltalade mig mera, men gärna med något inslag från den färggranna. Det ordnades tävling i snyggaste dukningen och vi hann prata, testa kläder och få stylingtips. Jag shoppade ingen inredning, konstigt nog, för det fanns mängder av fina saker. Däremot hittade jag den perfekta klänningen till sommarens alla fester, och en fantastiskt färggrann kofta. Förutom de två klädesplagg jag köpte fanns det många till jag mer än gärna skulle ha i min sommargarderob. Sen var det så himla roligt att ha möjlighet att rådfråga både personalen och bloggpolarna om klädtips! Wiihoo, en toppenkväll!

DSC_0601

DSC_0604

DSC_0610

DSC_0613

DSC_0618

DSC_0619

DSC_0654

DSC_0635

DSC_0624

DSC_0633  DSC_0636

DSC_0637

DSC_0639

DSC_0659

DSC_0671 DSC_0683

image1

DSC_0661

Tack alla fina typer för igår, Ingela, Joanna, Susanna, Johanna, Lizette och Simone, 

och ett speciellt tack till Nadia och Indiska!