Nu har nästa syster i syskonskaran fått sitt sommarlinne. Vitt och väldigt vackert.

DSC_0598 DSC_0639

Linnet är virkat efter ett mönster från Drops Design. Jag kortade av axelbanden rejält för att få linnet att passa, och inte få för djup urringning. Mönstret är väl kanske inget för riktigt nybörjare. Jag fick tänka till riktigt ordentligt några gånger. Men det är absolut inte omöjligt. Till nybörjare kan jag rekommendera att man ger sig på tröjan jag virkade istället.

Jag har stickat av garnet Cotton Light, som kommer från Drops design. Som tur är min lokala handarbetsaffär, Vörå Handarbetsaffär, återförsäljare av Drops garn.

Då var två av tre sommarlinnen avklarade. Bara att ge sig i kast med det linne som äldsta systern önskat sig! Och SEN en virkad långkjol till mig själv, och sjalen jag håller på med förstås.