resor,  Samarbeten,  shopping

En resa att se framemot.

Vi brukar ju alltid ha en resa att se framemot på vårkanten. Enligt tradition åker vi iväg på slalomsemester över påsken. Det har vi gjort sedan jag själv var liten. Och när jag sen fick mig en egen familj, så har traditionen följt med. Ifjol var vi till svenska Hemavan, och hade en alldeles fantastisk semester där. I år kommer vi inte att åka på någon slalomsemester, vilket känns riktigt konstigt. Både konstigt att vara hemma över påsken, och konstigt att inte ha någon familjesemester i sikte.

Därför gläds jag lite extra åt att jag ska få åka iväg på weekendresa snart. Och cirka en månad, 25-26 april, åker jag med Ingves  & Svanbäck till Nolia trädgårdsmässa i Umeå. Jag ser framemot alla delar av resan. Trädgårdsmässan som garanterat kommer att bjuda på inspiration inför den kommande trädgårdssäsongen. Shopping i Umeå är alltid succé. I Sverige finns en del affärer som jag verkligen saknar i Finland, Lagerhaus och Åhléns till exempel. Och en natt på hotell, sova sova och hotellfrukost. Alla fina bitar behändigt ihopsatta till en weekendresa.

Och bäst av allt är att man är hemma till lilla dottern igen lika snabbt som hon hinner blinka. En natt borta är det optimala om man känner att man vill lufta på sig lite, i varje fall för min egen del. Alldeles tillräckligt länge för att hinna koppla av, och tillräckligt kort för att inte behöva få ångest över att lämna sitt barn. Morsvila.

I somras var vi också med Ingves & Svanbäck till Umeå. Då åkte vi på en endagsresa. Och hade en riktig lajbans-dag!

DSC_1130 DSC_1133DSC_1154 DSC_1242 DSC_1249 DSC_1274

Men nu blir det alltså weekendresa till samma fina stad. Vill ni läsa mera, och kanske komma med finner ni mera info om ni klickar HÄR.

Känns en endagsresa mera lockande så är det också helt möjligt, info om en sådan resa hittar ni om ni klickar HÄR.

Mera info om själva trädgårdsmässan hittar ni HÄR.

Och psst. Just nu har Ingves & Svanbäck kampanjveckor. Boka en resa ur nya katalogen, med värde av minst 500 euro per person, och få 50 euro rabatt per person. Själv skulle jag gärna boka resa till Riga eller Dublin. Två resemål på min TO-DO-lista!

7 Comments

 • TINA

  Hej Linda! Hemavan är ju alldeles perfekt när man har barn! Kommer du
  ihåg av vem ni hyrde stuga när ni var där förra året! Vi skulle gärna vilja
  prova nåt annat boende där, har varit i samma stuga 3 år i rad 🙂

   • TINA

    Gomorron Linda! Vi har hyrt av en Mårten Dahlfors och minns
    jag rätt så heter vägen Oscars vägen – jättebra är det för det
    är bara att ta på skidorna och raka spåret till Centrumhuset 🙂
    Ha en fin helg – det är väl ändå din favoritdag 🙂

 • Sonja

  Mias lustgård här i Umeå har fått in så mycket nytt och fint i inredningsväg så glöm inte att ta en titt där. Och för att inte glömma H&M home som öppnar här den här månaden!

 • Christina

  Vad roligt med trädgårdsmässa. 🙂 Vi åker säkert med samma båt då för vi planerar en dagstripp till Umeå 25 april. 🙂