resor,  Samarbeten

En ny resekatalog i min hand!

En ny resekatalog har sett dagens ljus. Resebyrån Ingves & Svanbäck, som har sitt huvudkontor i Korsholm, har gett ut en ny resekatalog. Och på fredagskvällen fick jag ett pinfärskt exemplar i min hand.

De ordnar allt från bussresor i hemknutarna till riktiga långreser, exempelvis till Beijing Kina. Och så allt annat man kan tänka sig däremellan. Musikalresor, sportresor, dansresor och shoppingresor. Paris, Franska rivieran, Legoland och Ullared. Buss, båt och flyg.

Några ledord för Ingves & Svanbäck är TRYGGT, BEKVÄMT, SÄKERT, ENKELT och VÄLPLANERAT. Låter väl inte så illa?

DSC_0379

Katalogen har bläddrats flitigt här nu i några dagar. Det är något speciellt med att få bläddra i en riktig katalog. Som när postorder företagen skickar ut sina kataloger. Jag bläddrar, drömmer och kryssar i allt jag vill ha. Likadant nu, nu har jag drömt mig bort till världens alla hörn. Molly bläddrade hon också. Under största möjliga tystnad dessutom, ingen fick prata. Och glädjen var stor när hon hittade sin stora idol Pippi i katalogen. Så om Molly får välja blir det Astrid Lindgrens värld i Vimmerby i sommar.

DSC_0427

Själv älskar jag att resa, och beger mig gärna iväg på små korta avstickare från vardagen. Speciellt nu mitt i sjukstugan känns det ganska lockande. Och nu har jag hittat den perfekta resan för våren, trädgårdsmässan i Umeå.(klick) Tänk er, trädgårdsinspiration, shopping, ett vinglas, hotellövernattning, sooova gott, och hotellfukost. Morsvila!

Under vecka 11 kommer katalogen att delas ut runt om i Österbotten  Finland, till hela 40 000 hushåll. Dessutom kommer en nätversion av katalogen att bli tillgänglig under vecka 11-12.

Inlägg i samarbete med Ingves & Svanbäck

3 Comments

 • Maria

  Jag rekommenderar verkligen ALV. Jag är uppvuxen här och har förstå tillbringat många sommrar på ALV. Då skulle jag också besöka Kosta glasbruk som ligger ca 40 minuter med bil. Vid Rumskulla finns inspelningsplatsen där Emil i Lönneberga spelades in. (ca 20 minuter med bil)

  En liten udda grej är Visans Skepp i Storebro, en man som byggde ett medeltida vingaskeppsgrav med inskrivda svenska visor.

  by the way, du som gillar tapeter: http://www.sandudd.fi/suomeksi/uutuus/moomin

 • Nadia

  Så sjuttons många resor man skulle vilja åka på! Måste verkligen försöka få tag på extra tid. Unna sig är underskattat!:) Molly skulle säkert gilla Astrid Lindgrens värld. Där var vi förra sommaren och dit vill barnen igen.

  • Linda

   Ja, det är ju så. Tyvärr hinner man inte med allt. Jag gillar att åka iväg på weekendresor, snabbt och effektivt liksom, haha. Kanske du kommer med till Umeå i slutet av april?! 🙂