accessoarer

Adidas, mina gamla trotjänare.

När jag gick i högstadiet, där på slutet av nittiotalet, fick jag mina första adidasskor. Alla hade vi likadana. Ni vet, de där vita, låga, sportiga skorna, med tre ränder. Mina ränder var blå om jag inte minns helt fel. De skorna använde jag i ungefär hundra år, tills de var helt söndriga. Sen gick det några år, och jag levde utan adidasskor. Tills den dagen jag hittade ett par till nedsatt pris på en sportaffär. Det är kanske tio år sedan, den gången blev det gröna ränder, och de hänger med än idag.

Nu verkar det vara hetaste mode igen med vita, låga, adidasskor. Helst med svarta ränder tydligen. Jag har använt mina gamla trotjänare alla dessa år när det inte varit hetaste modet, så varför sluta nu. Men jag undrar om jag kanske borde ta och putsa upp dem igen, och köpa nya skosnören. Kanske de blir som nya. Och kanske ser ingen att ränderna är gröna.

DSC_0338 (2) DSC_0359 (2)

 

4 Comments

  • Christina

    Jag hade ett par under yrkestiden, använde dem helt slut och är sugen på att köpa nya. Snygga är de i varjefall, perfekta vardagsskor.

  • Petra

    Jamen visst! Alla i högstadiet hade ju dem där i slutet av nittiotalet. Mina hade rosa ränder, och jag var djupt förtjust. Minns också att det blev poppis med silvriga ränder ett tag, men min mor tyckte att det räckte med ett par, haha.

  • josefine ekroos

    Super snygga! Jag skulle vilja ha ett par exakt som dina men i butikerna verkar de bara finnas med svarta ränder… Grönt är ju snyggt! Tycker verkligen du ska putsa upp dem och använda dem i vår 🙂