inredning,  inspiration

Nya muminmuggar 2015

Nu i början av 2015 kommer flera nya muminmuggar ut. På samma gång som några andra faller bort ur sortimentet. Muminmuggen jag väntar på, muminhuset, köpte jag redan för någon vecka sedan.

DSC_0488

De två muggarna som utgick ur sortimentet nu 31.12.2014 finns redan i min samling, de tas nu ur bruk och får stå och samla damm i finskåpet. Lilla My och Snusmumriken.

DSC_0506

Nu i februari utkommer då nya muggar av Lilla My och Snusmumriken. Dessa två. Gillar speciellt muggen av lilla My, med sin klarröda färg!moominmug03llittlemyred_1 moominmug03lsnufkingreen_1aMen, inte nog med det. Nu i februari kommer också en tredje muminmugg ut till försäljning, men endast i Sverige, till min stora besvikelse. Muggen, ”Håll vattnet rent” är en ny muminmugg från Arabia i samarbete med organisationen Håll Sverige Rent. Den kommer endast att säljas under 2015, och jag måste självklart lägga vantarna på ett exemplar. 10576210_716096901837017_1215783663_n

Förutom dessa nykomlingar finns en hel del av de gamla muggarna jag suktar efter. Till exempel den bruna Sniffmuggen, Millenniemuggen, Fazermuggen, flera av de gamla julmuggarna och sommarmuggarna: ”strandliv”, ”siesta” och ”delfinhoppet”. Har ni dessa och vill slippa dem köper jag gärna.

11 Comments

 • Rita

  Hej!
  Någon som vet var man kan köpa den nya muminmuggen – Håll Sverige rent – i Sverige? Jag menar vilken eller vilka affärer som säljer den direkt ??
  Tacksam för tips!
  Häls. Rita

  • Evelina

   Hur ska man göra då det bara går att välja sverige i kassan och det står att det bara skickas inom sverige?

 • Sara

  Oj! Det där visste jag inte om att det har kommit ut en sån där mugg som dem säljer bara här i Sverige. En sån måste jag köpa! Tack för tipset. 🙂

 • ANNELIE

  FINA MUGGAR DU HAR! DEN SOM BARA KOMMER UT I SVERIGE MÅSTE JAG OCKSÅ LETA EFTER OCH KÖPA! HOPPAS DEN INTE KOSTAR ALLTFÖR MYCKET DÅ MAN SOM JAG ÄR ARBETSLÖS OCH SNART UTANFÖR SYSTEMET…

 • Hanna

  Jag måste också få tag på den ljusröda håll rent muggen! Hoppas man kan beställa den på nätet någon stans? Eller så måste jag be min Mammas väninna som bor i Stockholm gå och köpa den åt mig och posta till Finland. Husmuggen köpte jag också, det är ljuvlig! Annars tror jag inte jag tänker köpa de andra nya. Fina, men inte speciella. Även om jag nog har en del muminmuggar så är jag nog inte någon hc-samlare…

 • Madeleine

  Vad fina dom nya muggarna är! Jag har inte den gula Lilla My muggen så den måste jag köpa innan den försvinner.
  Mina barn fick varsin Muminhusetmugg av sin farmor i vårpresent 🙂
  Kanske ”Håll vattnet rent” finns att köpa i någon webshop som skickar till Finland?