Mina UFO:n

UFO står för ”UnFinished Object” på handarbetsspråk. Och alla som handarbetar vet att det brukar kunna bli så att man har flera projekt på gång samtidigt. Ofta är det saker till mig själv som påbörjas, och sen lämnar att ligga på hög när någon i familjen önskar sig något speciellt. För tillfället har jag en virkad tröja på hälft..

DSC_0088 (5) DSC_0098 (2)

..och en konstig virkad-stickad-hitte-på-sak-inspirarad-från-bild-på-nätet-utan-mönster på gång..

DSC_0101 (3) DSC_0108 (2)

..samt två filtar av retrocircles.

DSC_0111 (2) DSC_0118 DSC_0125 DSC_0132
Nu skulle jag gärna göra något klart innan jag börjar på med något nytt. Speciellt den vita virkade tröjan känns rolig nu inför våren. Tror jag startar med den!

4 comments

  1. Jag känner precis igen mig! Det är oftast de där egna plaggen som blir liggande… Den svart-vita filten ser ut att bli riktigt snygg! De övriga plaggen också, förresten!

    Jag har också ett liknande inlägg i utkastet som väntar på att bli publicerat. :)

Comments are closed.